Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Future Dimensions of World Food and Population

  • Formatas: 432 pages
  • Išleidimo metai: 28-Feb-2019
  • Leidėjas: CRC Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780429704376
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 432 pages
  • Išleidimo metai: 28-Feb-2019
  • Leidėjas: CRC Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780429704376
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This book presents a collection of papers on facts and ideas dealing with special aspects of the world food and population problem. It offers the collection of papers in the spirit of optimism about the future and the U.S. role in international development.
Section
1. The Global Problem of Balancing Population and Food
1. The Nature of the World Food and Population Problem
2. Recent Trends in World Food and Population
3. The Worldwide Loss of Cropland Section
2. The Potential Sources of Food
4. Using Plants to Meet World Food Needs
5. The Contribution of Livestock to the World Protein Supply
6. Aquatic Animal Protein Food Resources Actual and Potential Section
3. The Process of Agricultural Development
7. Agriculture in Transition
8. Conditions for More Rapid Agricultural Development
9. Strategies for Rapid Agricultural Growth Section
4. The Influence of Trade and Investment
10. International Trade and Investment Policies that Influence Agricultural and Economic Development
11. Implications of the Multilateral Trade Negotiations for Agricultural Trade Section
5. The Consequences for Ame: Rica
12. The Impact of International Development on American Agriculture
13. Meeting Energy Requirements in the Food System
14. World Food and American National Security