Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Genussmomente: Raclette: Raffinierte Rezepte mit Gemuse, Fleisch und Suem - Moussaka, Flammkuchen-Pfannchen, Crepes-Pfannchen und mehr

  • Formatas: 64 pages
  • Išleidimo metai: 19-Dec-2024
  • Leidėjas: Edition Michael Fischer
  • Kalba: ger
  • ISBN-13: 9783745928754
Kitos knygos pagal šią temą:
Genussmomente: Raclette: Raffinierte Rezepte mit Gemuse, Fleisch und Suem - Moussaka, Flammkuchen-Pfannchen, Crepes-Pfannchen und mehr
  • Formatas: 64 pages
  • Išleidimo metai: 19-Dec-2024
  • Leidėjas: Edition Michael Fischer
  • Kalba: ger
  • ISBN-13: 9783745928754
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Je ne raclette rien! Raclette-Rezepte, die jeden Abend zu einem ganz besonderen machen.

Dieses Kochbuch entführt Sie in dieWelt der bunten Pfännchen und überbackenenKöstlichkeiten. Laden Sie ihre Freunde ein und los geht die wilde Brutzelei!

In diesem Buch erwarten Sie:

  • 25 abwechslungsreiche Rezeptefür Raclette-PfƤnnchen von herzhaft-salzig bis zuckersüß
  • hilfreicheTipps und Informationenzur Hauptzutat – demKƤse– sowie zu dem richtigenRaclette-GerƤt
  • Rezepte fürSaucen, Dips und Beilagen,die perfekte Begleiter für Ihr Raclette darstellen

ObKleinigkeiten mit Raclette-KƤse, klassische Gerichte,die nun ins PfƤnnchen übertragen werden oderüberraschende Kreationen mit süßen Zutatenfürs Raclette-PfƤnnchen – hier finden Sie all das und noch mehr. Dazu gibt es zahlreiche Salat-, Saucen-, und Beilagen-Rezepte, die ihrenRaclette-Abend mit Freunden oder Familie abrunden. 3 … 2 … 1 losgebrutzelt!