Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Global Warming in the 21st Century

  • Formatas: 245 pages
  • Išleidimo metai: 01-Apr-2016
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781617611629
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 245 pages
  • Išleidimo metai: 01-Apr-2016
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781617611629
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Global warming is the increase in the average temperature of Earth's near-surface air and oceans since the mid-20th century and its projected continuation. The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) concludes that most of the observed temperature increase since the middle of the 20th century was very likely caused by increasing concentrations of greenhouse gases resulting from human activity such as fossil fuel burning and deforestation. This book presents current research in the study of global warming, including climate change and its impact on agriculture; global warming and coral reefs; and climatic change due to clusterization of atmospheric water vapor.
Preface vii
Chapter 1 Climate Change and Its Impact on Agriculture: Challenges for the 21st Century
1(40)
Bruce A McCarl
Brian H. Hurd
Siyi J. Feng
Amy D. Hagerman
Jian H. Mu
Wei W. Wang
Chapter 2 Clusterization of Atmospheric Water Vapor, Absorption of Greenhouse Molecules by Water Clusters, and Climatic Change
41(36)
Alexander Y. Galashev
Chapter 3 The Variable Solar Dynamo and the Forecast of Solar Activity; Influence on Terrestrial Surface Temperature
77(30)
C. De Jager
S. Duhau
Chapter 4 Use of computers to simulate and predict ClimateChange in the 21st Century
107(36)
Charles F. Keller
Chapter 5 Global Warming in the 21st Century: Proposition from AYURVEDA, A Traditional Health Care System
143(22)
Sanjeev Rastogi
Ram Harsh Singh
Manisha Harish Ramchandani
Francesco Chiappelli
Chapter 6 Global Warming and Coral Reefs: From Mitigation to Geoengineering
165(22)
M. James
C. Crabbe
Chapter 7 Long-Term Experimental Warming Affects Tissue C/N Ratios Differently in Three Strongly Chionophilous Alpine Species
187(12)
Sylvi M. Sandvik
Wenche Eide
Chapter 8 Global Warming in the 21st Century: The Impact on Agricultural Production in Kenya
199(16)
Millicent Kabara
Jane Kabubo-Mariara
Expert Commentary Climatic Change Due to Clusterization of Atmospheric Water Vapor 215(8)
Alexander Y. Galashev
Index 223