Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Good Housekeeping's Jams & Preserves

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 28-Jun-2013
  • Leidėjas: Hearst Magazines UK
  • ISBN-13: 9781905563869
Kitos knygos pagal šią temą:
Good Housekeeping's Jams & Preserves
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 28-Jun-2013
  • Leidėjas: Hearst Magazines UK
  • ISBN-13: 9781905563869
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Generations of housewives have taken pride in a store-cupboard well stocked with jars of home-made jams and marmalades and bottles of preserved fruit. In olden days the 'know-how' was handed down from mother to daughter but occasionally seemingly inexplicable troubles occurred. Today, rule-of-thumb methods have been replaced by scientific knowledge and there is no reason why everyone who is prepared to work accurately and carefully should not be rewarded by complete success in preserving.'--Introduction from Good Housekeeping's Jams and Preserves, 'one of the Famous Series of recipe Booklets No 28', 1964.This digital edition of Jams and Preserves brings the 1960s booklet to the modern kitchen, offering today's cook dozens of tested recipes for both familiar and unfamiliar preserves.Recipes include those for: jams, jellies, marmalades, jams and marmalade with a pressure cooker, fruit curds, cheeses and mincemeat. It also includes bottling vegetables, fruit syrups and juices, preserving tomatoes and unusual preserves.Jams include raspberry, pear, black cherry and rhubarb ginger. Marmalades include Seville orange, lime and three-fruit. Also included are spiced prunes, spiced pears, brandied cherries and many more delicious preserves.