Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Great British Menu: Home Banquets: 80 Ultimate Recipes from Britain s Best Chefs

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 30-Jan-2025
  • Leidėjas: BBC Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781473534094
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 30-Jan-2025
  • Leidėjas: BBC Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781473534094

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Great British Menu has become a British institution, showcasing the nation’s top chefs as they put their hearts on a plate and compete for a spot in a glorious British banquet. To celebrate the show’s 20th anniversary, Great British Menu brings together showstopping recipes from the show’s entire run - starters, fish courses, mains and desserts from chefs at the top of their game, representing every region of the British Isles.

From a ‘Firefly’ vegan golden beetroot tart to a truffled croque monsieur; Cornish seafood hotpot to turbot with strawberries and cream; Tom Kerridge’s slow cooked duck with duck fat chips and gravy to Desperate Dan’s Cow Pie; a white chocolate mushroom filled with cherry and sesame to Marcus Wareing’s custard tart with garibaldi biscuits – this is British cooking like you’ve never seen it before.
Avril Beaven (Author) Great British Menu is BBC Twos premiere professional TV cookery competition, which celebrates its 20th anniversary in 2025 following a hugely successful nineteenth series that garnered over 54 million views. Each year, the countrys finest chefs a whos who of Britains top gastronomic talent put their reputations on the line for a supremely tough culinary battle, making Great British Menu an unmissable television event set apart by the calibre of its competitors and the longevity of this much-loved BBC institution.