neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
1. Microbiomes of aquatic environment 2.Microbial planktonic communities 3.Climate change: A strong driving force of cyanobacterial bloom.
4. Benthic microbial community in aquatic environment.
5. Sediment microbiology in aquatic environment. 6.Biogeochemical cycles and their significance in nutrients recycling
7. Probiotics in aquaculture.
8. Microbiome in aquaponics: Emergent roles and potential applications. 9.Microbial community of biofloc.
10. Extremophiles in aquatic environments and their ecological significances. 11.Algicidal microbes in aquatic environment.
12. Microbial indicators of aquatic pollution
13. Impact of emerging pollutants on freshwater microbes.
14. Eutrophication in freshwater and its microbial implications
15. Bacterial biofilm in aquatic environment and its impact.
16. Microbial remediation in the aquatic environment.
17. Environmental DNA and its application in microbial biodiversity assessment
18. Metagenomic approach for the unculturable microbes of aquatic environment.19. Microalgal remediation in aquatic environment.
20. Role of microorganisms as biocontrol agents in aquatic environments
21. Thermophilic microbial enzymes from hot springs and their role in bioprocessing.
22. An overview of microbial toxins in aquatic environment.
23. Applications of geospatial technology in the mapping of aquatic microbes and risk assessment.
24. Statistical aspects of aquatic microbiology