Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Handbook of Biosensors and Electronic Noses: Medicine, Food, and the Environment

  • Formatas: 718 pages
  • Išleidimo metai: 01-Nov-2024
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781040294932
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 718 pages
  • Išleidimo metai: 01-Nov-2024
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781040294932
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

In developing the electronic nose and biosensor devices, researchers not only copy biochemical pathways, but also use nature's approach to signal interpretation as a blueprint for man-made sensing systems. Commercial biosensors have demonstrated their benefits and practical applications, providing high sensitivity and selectivity, combined with a significant reduction in sample preparation assay time and the use of expensive reagents. The Handbook of Biosensors and Electronic Noses discusses design and optimization for the multitude of practical uses of these devices including:

Recenzijos

"The complexity of the discussion related to the theory of these sensors is lessened through the thorough use of figures and tables to assist in illustration of the concepts discussed. This book would be valuable to anyone considering the use of biosensors as analytical tools, or as on-line sensing devices for quality and process control. This book is suggested as a valuable reference for anyone considering the use of biosensors for the analysis of constituents within biological systems." -Terri Boylston,Journal of Food Quality




Erika Kress-Rogers