Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Hunger

3.00/5 (52 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 160 pages
  • Serija: The Art of Living
  • Išleidimo metai: 05-Dec-2014
  • Leidėjas: Acumen Publishing Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781317488576
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 160 pages
  • Serija: The Art of Living
  • Išleidimo metai: 05-Dec-2014
  • Leidėjas: Acumen Publishing Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781317488576
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Understanding hunger is the key to understanding ourselves. While they seem the most obvious things about us, our hungers are also deeply mysterious, arising out of, and casting light on, the unique character of human consciousness. In humans, physiological need is transformed into a multitude of needs that are remote from organic necessity. Even first-level biological hunger is experienced differently in humans; and little in human feeding behaviour has any parallel in the animal kingdom.In this book, Ray Tallis takes us through the different levels of our hunger. Out of our primary appetites arise a myriad of pleasures and tastes that are elaborated in second-level hedonistic hungers creating new values. The evolution of appetite into desire opens the way to social hungers such as the hunger for acknowledgement. Awareness of death awakens a further level of hunger for something that lies beyond the pell-mell of successive experiences leading towards extinction. The art of living is the art of managing our hungers.
Acknowledgements vii
Hors d'oeuvre: human is hungry 1(8)
The first hunger
9(26)
Hedonistic hunger: foodism and beyond
35(40)
The hunger for others
75(24)
The fourth hunger
99(28)
Ending hunger
127(26)
Further reading 153(2)
Bibliography 155(4)
Index 159
Raymond Tallis was Professor of Geriatric Medicine at the University of Manchester until he left to become a full-time writer in 2006.