neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Chapter
1. An Overview on Starch Processing and Key Enzymes.
Chapter
2. Classification and Enzyme Properties of Starch Debranching Enzymes.
Chapter
3. Sequence, Structure, and Engineering of Microbial Starch Debranching Enzymes.
Chapter
4. Production and the Applications in Preparation of Branched Sugar Products of Starch-Debranching Enzymes.
Chapter
5. Recombinant Expression of Starch Debranching Enzymes in Escherichia coli.- Chapter
6. Production of Starch Debranching Enzymes in Bacillus Strains.
Chapter
7. Applications of Starch Debranching Enzymes in Starch Processing