Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Intelligent Biotechnologies of Natural and Synthetic Biologically Active Substances: XIII Narochanskie Readings

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This book contains articles on innovative biotechnologies for the production and application of biopolymers and their derivatives in various industries. The conference Intelligent Biotechnologies of Natural and Synthetic Biologically Active Substances: XIII Narochanskie Readings took place on the base of Belarussian State University (Republic of Belarus, Minsk) and North Caucasus Federal University (Russian Federation, Stavropol) on December 13, 2021.

The general scope of the book is current issues of biologically active substances (BAS) recovery and preparation methods development and their application in medicine, pharmaceutics, and functional nutrition.

A number of original articles are devoted to the actual problems of BAS obtaining and application. A significant part of articles is related to the production of BAS nanocomplexes.

Much attention is paid to promising areas of healthy foods biotechnology development and food safety.

The book intends to readership specializing in the field of searching for new sources of BAS for their practical use in the framework of innovative pharmaceuticals and functional foods development