Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Interpreting Meat: Theorizing the Commodification and Consumption of Animals

  • Formatas: 202 pages
  • Išleidimo metai: 23-Dec-2024
  • Leidėjas: McFarland & Co Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781476655185
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 202 pages
  • Išleidimo metai: 23-Dec-2024
  • Leidėjas: McFarland & Co Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781476655185
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Meat is the essential object dislodged in human-animal relations: in its commonplace, everyday ubiquity and distanced violence, it defies the innocuous or protective-paternalistic stance that we ordinarily take towards animals. Through looking at meat's status as a fundamental and visceral part of human-animal relations--particularly its commodification and consumption--this book exhibits how animals fit into human discursive practices and how this discursive position determines our perspective of animals and, subsequently, our treatment of them. Modernity is a distinct stage of meat production and accordingly, the meat-commodity must be examined in all its contemporary specificity as an economic, linguistic, philosophical, psychoanalytic, and material object. Using theoretical prisms that have been largely overlooked in animal studies, such as Marxian analysis and Lacanian- i ekian psychoanalysis, and rejecting popular approaches, such as analogical thinking and effacement of human-animal difference, this book offers new insights into the meat-commodity--and new ways to orient ourselves towards animal life and death.