Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Isolation and Purification of Proteins

Edited by (Lund University, Sweden), Edited by (Lund University)
  • Formatas: 676 pages
  • Išleidimo metai: 05-Feb-2003
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • ISBN-13: 9781135545246
  • Formatas: 676 pages
  • Išleidimo metai: 05-Feb-2003
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • ISBN-13: 9781135545246

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This collection describes the various unit operations used for protein isolation and purification, and highlights the new tools and strategies that have been developed to make downstream processing more efficient, clean, and cost-effective. The 16 contributions discuss chromatography, genetic strategies for modifying recombinant proteins, and techniques commonly employed for removal of solids, volume reduction, and direct capture of the target protein from unclarified feedstock. Other topics include harvesting cells from the biological hosts, crystallization for large scale bioseparation, process monitoring during protein purification, and regulatory requirements for cleaning and sanitization. Annotation (c) Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com)
Resolution technique for protein separation, selectivity in affinity chromatography, genetic approaches to facilitate purification, solid-liquid separation, membranes for protein isolation and purification, precipitation of proteins - non-specific and specific, protein crystallization for large-scale bioseparation, extraction for rapid protein isolation, adsorption as an initial step for the capture of proteins, fast chromatography of proteins, novel approaches to the chromatography of proteins, scale up and commercial production of recombinant proteins, process monitoring in downstream processing, protein formulation, regulatory requirements, cleaning and sanitization issues in protein purification.
Rajni Hatti-Kaul, Bo Mattiasson