Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Kansha

4.01/5 (671 ratings by Goodreads)
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 28-Feb-2012
  • Leidėjas: Ten Speed Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781607743965
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 28-Feb-2012
  • Leidėjas: Ten Speed Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781607743965
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

An introduction to Japanese vegetarian cooking focuses on fresh in-season produce and making use of scraps for environmental benefits, in a collection that includes such options as Skillet-Scrambled Tofu with Leafy Greens and Festive Flower Sushi Rolls.

The first book to introduce Japanese vegetarian and vegan cooking to Western cooks, from an authority on Japanese cuisine. With its range of elegant and satisfying recipes, Kansha will appeal to anyone with an interest in the food of Japan.

The movements toward using seasonal ingredients, cooking mindfully, and eating healthfully converge in Kansha. In this beautifully photographed volume, author Elizabeth Andoh teaches readers how to cook with kansha, or “appreciation”—nothing, not even vegetable peels, goes to waste in the kansha kitchen. Influenced by Buddhist temple food, the 100-plus recipes (all are vegan) employ traditional techniques and ingredients to create dishes with the clean, pure flavors that define Japanese cuisine. They range from weeknight fare (Skillet-Scrambled Tofu with Leafy Greens) to preparations for special occasions (Festive Flower Sushi Rolls). Andoh’s rich commentary, detailed recipes, and deep knowledge of Japanese cooking help readers create culinary harmony in every meal.

Daugiau informacijos

Winner of Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Indian Cuisine) 2010 and Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Japanese Cuisine) 2010.
Acknowledgments vi
Introduction 1(7)
Rice
8(42)
Noodles
50(22)
Stocks and Soups
72(18)
Fresh from the Market
90(38)
The Well-Stocked Pantry
128(26)
Mostly Soy
154(36)
Tsukemono
190(32)
Desserts
222(19)
A Guide to the Kansha Kitchen 241(1)
A Catalog of Tools and Techniques 241(12)
A Catalog of Ingredients 253(33)
Index 286