Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Kristen Kish Cooking

4.12/5 (207 ratings by Goodreads)
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 31-Oct-2017
  • Leidėjas: Clarkson Potter
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780553459777
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 31-Oct-2017
  • Leidėjas: Clarkson Potter
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780553459777
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The winner of the tenth season of "Top Chef" shares her personal history as an adopted child from Korea and offers insights into cooking technqiues and flavor combinations, with a collection of recipes that showcase her unique pairing of ingredients to create signature dishes.

From one of the most exciting young chefs in America today, a cookbook with more than 80 recipes that celebrate impeccable technique and bridge her Korean heritage, Michigan upbringing, Boston cooking years, and more.
 
Kish won legions of fans, first by helming two of Barbara Lynch’s esteemed Boston restaurants, and then by battling her way back from elimination to win season ten of Top Chef. Her path from Korean orphan to American adoptee, sometime model to distinguished chef, shines a light on her determination and love of food. Her recipes are surprising yet refined, taking the expected—an ingredient or a technique, for example—and using it in a new way to make dishes that are unique and irresistible. She sears avocado and pairs it with brined shrimp flavored with coriander and ginger. A broth laced with pancetta and parmesan is boosted with roasted mushrooms and farro for an earthy, soulful dish. Caramelized honey, which is sweet, smoky, and slightly bitter, is spiked with chiles and lemon and served with fried chicken thighs. The results are delicious, inspiring, and definitely worth trying at home.
Introduction 9(14)
Techniques And Terms 23(12)
Snacks 35(34)
Beginnings 69(34)
From The Sea 103(50)
Pasta And Grains 153(34)
Meat 187(52)
Sweet 239(43)
Acknowledgments 282(2)
Index 284