Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Lactobacillus plantarum and its Role in Human Health

  • Formatas: 276 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 19-Jun-2024
  • Leidėjas: Nova Medicine and Health
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9798891138452
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 276 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 19-Jun-2024
  • Leidėjas: Nova Medicine and Health
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9798891138452
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This book provides scientific information about fermentation processes with different Lactobacillus plantarum strains and their influence on human health. Various vegetable matrices such as cereals, fruits, vegetables, cocoa beans, bakery and pastry, chocolate-based products, and non-vegetables ones such as milk and meat are discussed, aiming to highlight the applicability of Lactobacillus plantarum on food technology. Moreover, the history, and versatility of Lactobacillus plantarum strain together with its uses as a probiotic, its applicability on food supplements and pharmaceutical uses are emphasized. Macro, micro, and nano encapsulation as delivery systems for Lactobacillus plantarum is another chapter that overviews the controlled release of the strain in the human gastrointestinal tract.
Lecturer, Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, Romania