Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Lost Restaurants of Charleston

3.60/5 (10 ratings by Goodreads)
  • Formatas: PDF+DRM
  • Serija: American Palate
  • Išleidimo metai: 26-Jul-2021
  • Leidėjas: History Pr
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781439668542
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Serija: American Palate
  • Išleidimo metai: 26-Jul-2021
  • Leidėjas: History Pr
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781439668542
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Discover the culinary heritage of South Carolina’s famous port city with this guide to historic restaurants that have come and gone.   Once a sleepy city of taverns and coffeehouses, Charleston evolved into a culinary powerhouse of innovative chefs and restaurateurs. Jessica Surface, founder of Chow Down Charleston Food Tours, celebrates the city’s rich cultural history in Lost Restaurants of Charleston.   The origins of she-crab soup trace back through Everett’s Restaurant. The fine dining of Henry’s evolved from a Prohibition-era speakeasy. Desserts were flambéed from the pulpit of a deconsecrated church at Chapel Market Place, and Robert’s hosted Charleston’s famous singing chef. From blind tigers to James Beard Awards, Surface explores the stories and sites that give Charleston its unique flavor.
Acknowledgements 5(2)
Introduction 7(2)
1 Charleston's Restaurant Beginnings
9(14)
2 When Dining Out Was a Special Occasion
23(56)
3 An Influx of New Culinary Styles
79(34)
4 A Renewed Focus on Local Offerings
113(12)
5 The Future of Charleston's Restaurants
125(4)
Conclusion 129(2)
Notes 131(10)
Bibliography 141(2)
About the Author 143