Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Lost Restaurants of St. Louis

4.00/5 (15 ratings by Goodreads)
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Serija: American Palate
  • Išleidimo metai: 06-Jun-2016
  • Leidėjas: Arcadia Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781439665862
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Serija: American Palate
  • Išleidimo metai: 06-Jun-2016
  • Leidėjas: Arcadia Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781439665862

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

St. Louis is a food town, and there are many restaurants that have captured the heart of the city. Some of them are no longer around. Rossino's low ceilings and even lower pipes didn't stop the pizza-hungry residents from crowding in. Jefferson Avenue Boarding House served elegant "Granny Food" in plush surroundings. King Burgers and onion rings ruled at Parkmoor. Dohack's claimed it was the first to name the "jack salmon." Author Ann Lemons Pollack details these and more restaurants lost to time in the Gateway City.
Acknowledgements 9(2)
Introduction 11(2)
Part I Meet Me at the Fair, and We'll Have a Bite to Eat
13(8)
Part II Really Golden Oldies
21(80)
Part III Still Open for Business
101(12)
Part IV In Those Kitchens
113(8)
Suggested Reading 121(2)
Index 123(5)
About the Author 128