Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Mac & Cheese: 60 super tasty recipes

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 26-Oct-2023
  • Leidėjas: HQ
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780008652302
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 26-Oct-2023
  • Leidėjas: HQ
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780008652302

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

A far cry from the boxed, neon barely-food staple of yesteryear, todays mac and cheese is now a culinary supernova.



In the past decade, mac and cheese has become indispensable on menus across the globe, from dive diners to artisan eateries, delectable dinner parties to favoured food trucks. So loved is the cheesy goodness, it is served as both a simple side and a magnificent masterpiece in its own right.



With MAC + CHEESE, learn to make the ultimate comfort food in 60 recipes at home from Deep-fried Mac and Cheese Bites and Mac & Cheese Muffins, to Breakfast Mac and Cheese and Lobster Mac and Cheese ideal for a swanky dinner party or a quick weekday meal. Across these mouth-watering pages, discover how to prepare this glorious dish to suit your personal taste, plans, cooking level and ability to think outside the box!

Recenzijos

OK Magazine October 2023: 'Tired of the same old mac and cheese recipes? Fed up of making it the classic way each time? No worries, we've got you covered!'

After working as a pastry chef in California for four years, Carol Hilker returned home to Chicago to retire into food writing full time. She is the author of the hugely popular Dirty Food, as well as Breakfast for Dinner, Chicken Wings, Pie Pops and Mmm, Marshmallows.