Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Management of Event Operations

  • Formatas: 304 pages
  • Serija: Events Management
  • Išleidimo metai: 11-Aug-2006
  • Leidėjas: Routledge
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781136386176
  • Formatas: 304 pages
  • Serija: Events Management
  • Išleidimo metai: 11-Aug-2006
  • Leidėjas: Routledge
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781136386176

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The Management of Event Operations: project management, planning and customer satisfaction provides an introduction to the management of operations for the event planner and venue provider. Taking an holistic view of an event enterprise, it links the traditional topics within operations management to present a coherent and hands-on approach specifically for the events manager. The approach is pragmatic and is dictated by practical consequences and considerations, which are so important to an event manager who balances many views and needs from diverse stakeholders.
Introduction; An overview of operations: The events organisations and project management; Assessing customer needs; How operations achieve strategic objectives; Managing inter-relationships within the event industry; An inner-view of operations: Planning and control of an event project and its implementation; Forecasting techniques and capacity management strategies; Scheduling, inventory and time management; Resource decisions; Overall quality: Managing staff motivations; What quality awareness offers; Project evaluation; Doing it differently; Glossary; Index
Julia Tum, Philippa Norton, J. Nevan Wright