Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Manual of Chemical & Biological Methods for Seawater Analysis

  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 22-Oct-2013
  • Leidėjas: Pergamon
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781483293394
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 22-Oct-2013
  • Leidėjas: Pergamon
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781483293394
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

An introduction to the quantitative analysis of seawater, describing in detail biological and chemical techniques, which are considered to be amongst those most often used by biological oceanographers. The manual provides complete instructions for the addition of reagents and calculation of results with reference material for each method so that the original texts can be consulted if necessary. In general, the techniques require a minimum of prior professional training and methods needing very expensive equipment have been avoided.
Preface. General notes on analytical techniques. Nutrients. Soluble
organic material. Particulate material. Plant pigments. Photosynthesis.
Bacteria. Gases in seawater. Counting, media and preservatives. Terms and
equivalents.