Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Mastitis Control in Dairy Herds

(Shepton Veterinary Group, UK), (Wood Veterinary Group, UK)
  • Formatas: 272 pages
  • Išleidimo metai: 28-Apr-2010
  • Leidėjas: CABI Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781845937515
  • Formatas: 272 pages
  • Išleidimo metai: 28-Apr-2010
  • Leidėjas: CABI Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781845937515

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Mastitis in dairy herds is a worldwide problem, with significant implications for milk yields and quality, economic losses, and animal health and welfare. Effective control makes a considerable difference to the farmer and the animal, and this new edition includes updated information throughout as well as new chapters covering organic dairy herds, dry period infections, robotic milking, residue avoidance, and best practice procedures. The authors, both fellows of the Royal College of Veterinary Surgeons and recognised experts in the field, provide basic principles relevant to farmers, vets and veterinary students in a clear and practical way, covering anatomy, epidemiology, milking machines, disinfection, somatic cell counts, and diseases of the udders and teats in order to provide a thorough understanding of the causes of mastitis and measures of control and prevention. It is an indispensable resource for large animal vets, dairy industry personnel, farm managers, dairy herdsmen, and researchers and students in animal sciences and related disciplines.
1) Introduction
2) Structure of Teats and Udder and Mechanisms of Milk Synthesis
3) Teat and Udder Defences Against Mastitis
4) The Mastitis Organisms
5) Milking Machines and Mastitis
6) The Milking Routine and its Effect on Mastitis
7) Teat Disinfection
8) The Environment and Mastitis
9) Somatic Cell Count
10) Bactoscan and Total Bacterial Count (TBC)
11) Targets and Monitoring
12) Treatment and Dry Cow Therapy
13) Summer Mastitis
14) Disorders of the Udder and Teats
15) Residue Avoidance in Milk
16) Best Practice Guides
Appendix: Liner Life charts
Appendix: Parlour Audit
References and Further Reading
Index