Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Modified Biopolymers: Challenges and Opportunities

Edited by , Edited by , Edited by
  • Formatas: 328 pages
  • Išleidimo metai: 01-May-2017
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781536121377
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 328 pages
  • Išleidimo metai: 01-May-2017
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781536121377
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Biopolymers such as cellulose, lignin, starch, pectin, chitin, xylan, etc. are copiously available in nature in the form of plant biomass. They have been used for various applications such as biofuels, nanobiocomposites, biomedicine, etc. Biopolymers have unique antimicrobial properties, and are thus used for food packaging. The field of biomaterials is interdisciplinary and includes chemistry, biology and medicine. There are different ways to apply biopolymers for the benefit of our society. Although natural polymers are cheap and available in large quantities, it is still difficult to utilize their potentials. Still, there are challenges to develop new methodologies for the efficient and economic utilization of these biopolymers. Consequently, the modification of these materials is the focus of recent scientific research. These modifications improve the various properties of biopolymers required for specific applications. Modifications improve heat, moisture resistance, solubility in water, sustainability, flexibility, compatibility, biodegradability, etc. Biopolymers modified by blending shows considerable improvement in the impact resistance of brittle polymers. Biopolymer systems containing particles with one or more dimensions in the nanometer scale are called bionanocomposites, a special class of materials possessing unique thermal stability, fire resistance, mechanical and optical properties. Bionanocomposites have been effectively used in controlled drug delivery, food packaging, etc.