Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Mycorrhizal Fungi: Soil, Agriculture and Environmental Implications

  • Formatas: 273 pages
  • Išleidimo metai: 01-Jul-2016
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781612094793
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 273 pages
  • Išleidimo metai: 01-Jul-2016
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781612094793
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Abuscular mycorrhizal (AM) fungi are ubiquitous in soils around the world where they form symbiotic associations with the majority of plant species. The beneficial effects of AM fungi are well known. They include improved plant nutrient uptake, enhanced N2-fixation in legumes, increased plant tolerance to biotic and abiotic stress and improved soil structural quality. They are seen as the cornerstone of sustainability in agro-ecosystems. This book presents current research in the study of mycorrhizal fungi.
Preface vii
Chapter 1 Arbuscular Mycorrhizal Fungi in Challenging Environment A Prospective 1(34)
Kajal Srivastava
A.K. Sharma
Chapter 2 Arbuscular Mycorrhizas in Agroecosystems 35(32)
Marcela Claudia Pagano
Fernanda Covacevich
Chapter 3 Plant Coexistence and Diversity Mediated Belowground: The Importance of Mycorrhizal Networks 67(26)
Arsene Sanon
Fatou Ndoye
Ezekiel Baudoin
Yves Prin
Antoine Galiana
Robin Duponnois
Chapter 4 Mycorrhizal Fungi and Ecosystem Efficiency 93(20)
Mohammad Miransari
Chapter 5 Influence of Organic Pollutants on Arbuscular Mycorrhizal Fungi 113(20)
Eswaranpillai Uma
Sarah Jaison
Thangavelu Muthukumar
Chapter 6 Mycorrhizosphere Interactions Mediated through Rhizodepositions and Arbuscular Mycorrhizal Hyphodeposition and their Application in Sustainable Agriculture 133(20)
Walid Ellouze
Chantal Hamel
Sadok Bouzid
Marc St Arnaud
Chapter 7 Application Efficiency of Arbuscular Mycorrhizas in Sustainable Agriculture in China: A Review 153(16)
Wen Ke Liu
Chapter 8 Increased Soluble Carbon from Arbuscular Mycorrhizal Fungal Colonization Alters Carbon and Nitrogen Mineralization 169(18)
Hida R. Manns
Chapter 9 Arbuscular Mycorrhizal Interactions with Rhizobacteria or Saprotrophic Fungi and its Implications to Biological Control of Plant Diseases 187(26)
M.G.B. Saldajeno
M. Hyakumachi
Chapter 10 Arbuscular Mycorrhizal Fungi in Heavy Metal Polluted Soils and Tolerance Mechanisms 213(16)
Mehdi Zarei
amal Sheikhi
Chapter 11 Plant Drought Tolerance Enhancement by Arbuscular Mycorrhizal Symbiosis 229(12)
Ricardo Aroca
Rosa Porcel
Juan Manuel Ruiz-Lozano
Chapter 12 Tolerance to High Temperature Stress and Antioxidant Response in Mycorrhizal Strawberry Plants Raised in Summer 241(10)
Youhong Li
Yoichi Matsubara
Index 251