neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
PART I: NUTRACEUTICAL HISTORY AND HUMAN HEALTH
1. A Brief History of Nutraceuticals
2. Nutraceuticals and Human Health
3. Role of Microbial Nutraceutical in Promoting Human Health
4. Role of Fruit Nutraceuticals in Gut-Related Diseases PART II: NANOTECHNOLOGY-BASED NUTRACEUTICALS 5. Role of Nanotechnology in Nutraceuticals
6. Nanotechnology-Based Smart Pharmaceutical Nanocarriers for Nutraceutical Delivery
7. Uses of Nanoparticulate Delivery System in Nutraceuticals PART III: PROPERTIES OF IMMUNOBOOSTERS 8. Nutraceuticals as Immunomodulators
9. Role of Nutraceuticals as Antioxidants PART IV: MISCELEANEOUS AND NATURALLY OCCURRING NUTRACEUTICALS 10.Curcumin as a Nutraceutical: The Golden Indian Saffron
11. A Nutraceutical Approach for Metabolic Syndrome
12. Oligosaccharides as Nutraceuticals
13. Role of Nutraceuticals in Oral Health
14. Traditional Herbal Approaches Used for Neurological Disorders
15. Medicinal Micronutrients and Macronutrients
16. Overview and History of Natural Products