Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Optimum Vitamin Nutrition for More Sustainable Aquaculture

  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 24-Apr-2024
  • Leidėjas: 5M Books Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781789183498
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 24-Apr-2024
  • Leidėjas: 5M Books Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781789183498

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Food production, particularly animal protein production, is changing. While productivity, efficiency and food quality continue to be of vital importance, there is increasing pressure on producers to prioritize sustainability and animal health and welfare as well minimize food waste.





Optimizing vitamin nutrition can help make animal production more sustainable by optimizing animal health and welfare and animal performance and food quality, while reducing food waste.





Optimum Vitamin Nutrition for More Sustainable Aquaculture contains concise, up-to-date information on vitamin nutrition for fish.





This book, which follows the authoritative Optimum Vitamin Nutrition in the Production of Quality Animal Foods (5m Books, 2013), is a reference for research and extension specialists who need the most current, research-based information on vitamins in aquaculture. This book is part of a series covering Optimum Vitamin Nutrition in poultry, swine and ruminants.
Authors and acknowledgements



List of abbreviations





Contribution of vitamin nutrition to a more sustainable aquaculture farming
A brief history of vitamins
Introduction to vitamins
Vitamin description
Optimum vitamin nutrition for salmonids
Optimum vitamin nutrition for warm water fish
Optimum vitamin nutrition for shrimps


Bibliography



Index