Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Optimum Vitamin Nutrition for More Sustainable Ruminant Farming

  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 31-Aug-2024
  • Leidėjas: 5M Books Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781789183658
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 31-Aug-2024
  • Leidėjas: 5M Books Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781789183658
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Food production, particularly animal protein production, is ever evolving.





In adaptation to change, producers are required to push the boundaries of productivity, efficiency, and the minimization of food waste by driving increasing standards in animal health and welfare, sustainability, and food quality.





Optimizing vitamin nutrition is a valuable tool enabling a more sustainable beef and dairy production by enhancing animal welfare, robustness, performance and reducing food waste by improved product quality.





Optimum Vitamin Nutrition for More Sustainable Ruminant Farming contains concise, up-to-date information on vitamin nutrition for ruminants.





This book, which follows the authoritative Optimum Vitamin Nutrition in the Production of Quality Animal Foods (5m Books, 2013), is a reference for research and extension specialists who need the most current, research-based information on vitamins in ruminants. This book is the fourth of a series of books covering Optimum Vitamin Nutrition in poultry, swine and aquaculture.