Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Opulent Nosh: A Cookbook for Audacious Appetites

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 15-Sep-2024
  • Leidėjas: The University of Alabama Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780817394912
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 15-Sep-2024
  • Leidėjas: The University of Alabama Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780817394912
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

"Opulent Nosh encapsulates foodie-scholar extraordinaire Ken Albala's adventuresome approach to enhancing, elevating, and sometimes transforming the casual preparation and cooking of simple dishes from the familiar everyday to what could seem exotic. Thecontent is authentic Albala, who cooks and noshes on this high level daily, and his writing conveys his unique sensibility with humor and elan. This cookbook, international in scope and targeted to people who like to cook, demonstrates thoroughly that world foods and fare are now American, because of globalization, travel, and immigration. More than 150 original recipes are organized by type of staple (eggs) to sandwich forms (breads, bagels, wraps), pizzas, and tacos to stuffed dishes, pancakes and waffles, to muffins and biscuits, to bowls. Although many of the dishes have traditional names, the recipes call for the opulent treatment: incorporating unexpected ingredients and techniques to achieve unforgettable flavor combinations and attractive and delicious eating experiences. Most dishes have an accompanying color photo. All recipes have been tested for at-home creativity"--

Foodie-scholar extraordinaire Ken Albala offers adventurous cooks a treasury of innovative recipes to transform noshing