Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: One Pan Chicken: 70 All-in-One Chicken Recipes For Simple Meals, Every Day

3.78/5 (10 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 176 pages
  • Išleidimo metai: 02-Nov-2023
  • Leidėjas: Quadrille Publishing Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781837830893
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 176 pages
  • Išleidimo metai: 02-Nov-2023
  • Leidėjas: Quadrille Publishing Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781837830893
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

A staple of every kitchen, this is the ultimate guide to cooking chicken in just one pan.

Providing solutions for if you’re cooking in the oven, on the stovetop, or need to use up leftovers, best-selling author and professional chef Claire Thomson offers up her best 70 recipes with chicken as star of the show, revealing just how simple it is to create delicious one-pan meals that all of the family will love.

Whether you’re using a casserole dish, roasting pan, sheet pan, skillet, or stockpot, you’ll find delicious and inventive recipes using all your favorite and most popular cuts, including Chicken Piccata, Miso Butter Chicken, and Chicken Wrapped with Ham and fried with Sage and Grapes, to Caesar Salad, ‘Get Better Soon’ Chicken Soup, and Peri Peri Chicken. There are even whole bird recipes, to gather everyone around the table, like Chicken Roasted with Fennel and Bay, Roast Chicken with Porcini and Truffle Stuffing to wow friends, and Whole Poached Chicken with Tarragon.

An essential cookbook for easy mealtime solutions, or simply if you want to explore new flavors and techniques, One Pan Chicken is a practical and dynamic source of kitchen inspiration.
Claire Thomson is a chef, food writer and a constant source of family-cooking inspiration to her 200,000 Instagram followers. Claire has written for the Guardian, Telegraph, BBC Good Food Magazine and Delicious and is a Guild of Food Writers award winner for Tomato. She has appeared on BBC1s Saturday Kitchen, Channel 4s Sunday Brunch and BBC Radio 4s Womans Hour. On her podcast The 5 OClock Apron, she chats and chops with people from other professions about what they cook for dinner. @5oclockapron