Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: PIZZA: The New Classics

  • Formatas: 400 pages
  • Išleidimo metai: 14-Jan-2025
  • Leidėjas: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781400348404
  • Formatas: 400 pages
  • Išleidimo metai: 14-Jan-2025
  • Leidėjas: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781400348404

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Craft exquisite pizzas with this elegantly bound cloth-covered book featuring the best recipes from around the globe, expert techniques, and stunning photography.

This carefully curated collection handpicks the finest pizza recipes for their unique twists and classic flavors. From the traditional Margherita to gourmet creations topped with artisanal ingredients, each recipe offers a chance to discover new flavor combinations and techniques.

PIZZA is a testament to the culinary versatility of this beloved dish, celebrating unique textures, fresh ingredients, and time-honored tradition. Seasoned chefs and novices alike will learn everything from kneading the perfect dough to selecting the right blend of toppings and fermenting homemade sourdough.

Savor every slice with PIZZA.



Craft exquisite pizzas with this elegantly bound cloth-covered book featuring the best recipes from around the globe, expert techniques, and stunning photography.
Cider Mill Press is an independent publisher of high-quality cookbooks, elegant wine and spirits projects, humorous parodies, classic children's books, and more.