neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
PART I: ENCAPSULATION TECHNOLOGIES
1. Role of Nanoliposomes for Encapsulation of Natural Foods
2. Encapsulation Methods for Bioactive Compounds from Spent Coffee Grounds PART II: FUNCTIONAL ASPECTS OF PLANT-BASED FOODS 3. Principles of Extrusion Technology: Development of Plant-Based Functional and Engineered Foods
4. Functional Aspects of Plant-Based Food Products
5. Functional Aspects of Foods Fortified with Omega-3 Fatty Acids
6. Assessment of Omega-3 Fatty Acids as a Functional Component in Food Products
7. Role of Nutraceutical-Based Functional Foods in Human Health
8. Potential of Bdellium Tree (Commiphora wightii) for Nutraceuticals PART III: HEALTH BENEFITS OF PLANT-BASED FOODS 9. Bioactive Compounds and Phytonutrients from Cereals
10. Health Benefits of Phytochemicals in Hot Pepper (Capsicum annuum L.)
11. Health Benefits of Bioactive Compounds and Nutrients in Coffee Silverskin
12. Spice Bioactive Compounds versus Lifestyle Disorders
13. Health Benefits of Oregano Extract PART IV: SAFETY ASPECTS OF FUNCTIONAL AND NATURAL FOODS 14. Safety Aspects of Functional Foods in the Industry: An Overview
15. Safety Aspects and Role of Functional and Nutraceutical Foods
16. Safety Aspects of Nanomaterials in Natural Foods
17. Safety and Quality Aspects of Foods: Monitoring Methods