Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Post-translational Modifications of Proteins

(University of Reading, UK), (University of Oxford)
  • Formatas: 272 pages
  • Išleidimo metai: 15-Nov-2024
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781040291702
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 272 pages
  • Išleidimo metai: 15-Nov-2024
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781040291702
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Post-Translational Modifications of Proteins discusses several important topics of interest to researchers and students in protein chemistry and biochemistry, including the occurrence and function of hydroxylated residues and the three enzymes required for their formation; the damaging effects of reactions between sugars and proteins; ADP-riboosylation of proteins outside the nucleus; and Monod, Wyman, and Changeux's concerted model for allosteric control of enzyme activity exemplified by studies on glycogen phosphorylase. The application of Fast Atom Bombardment Mass Spectometry (FAB-MS) to studies on the structure and biosynthesis of various oligosaccharide moieties in protein is examined, and the understanding of the structural diversity and function of glycoprotein oligosaccharides is discussed in this volume.

Post-Translational Modifications of Proteins discusses several important topics of interest to researchers and students in protein chemistry and biochemistry
Hydroxylation of Proline and Lysine Residues in Collagens and Other Animal and Plant Proteins (K.I. Kivirikko, R. Myllyla and T. Pihlajaniemi). Advanced Glycosylation Endproducts (R. Bucala, H. Vlassara and A. Cerami). Rabbit Muscle Glycogen Phosphorylase b. The Structural Basis of Activation and Catalysis (N.G. Oikonomakos, K.R. Acharya and L.N. Johnson). Mono-ADP-Ribosylation of Proteins (S. van Heyningen). Glycan Structures in Glycoproteins and Their Analysis by Fast Atom Bombardment Mass Spectrometry (A. Dell, R.A. McDowell and M.E. Rogers). Glycoproteins of Mammalian and Avian Cells (F.W. Hemming).FEATURES:
John J. Harding, M. James C. Crabbe