Atnaujinkite slapukų nuostatas

Professional Cooking 5th Revised edition, WITH Culinary Math [Kietas viršelis]

4.35/5 (545 ratings by Goodreads)
  • Formatas: Hardback, 1744 pages, aukštis x plotis: 282x223 mm, weight: 4507 g, 2 hardbacks
  • Išleidimo metai: 26-Sep-2003
  • Leidėjas: John Wiley & Sons Inc
  • ISBN-10: 047165356X
  • ISBN-13: 9780471653561
Kitos knygos pagal šią temą:
Professional Cooking 5th Revised edition, WITH Culinary Math
  • Formatas: Hardback, 1744 pages, aukštis x plotis: 282x223 mm, weight: 4507 g, 2 hardbacks
  • Išleidimo metai: 26-Sep-2003
  • Leidėjas: John Wiley & Sons Inc
  • ISBN-10: 047165356X
  • ISBN-13: 9780471653561
Kitos knygos pagal šią temą: