Atnaujinkite slapukų nuostatas

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

For a chemist who is concerned with the synthesis of new energetic compounds, it is essential to be able to assess physical and thermodynamic properties, as well as the sensitivity, of possible new energetic compounds before synthesis is attempted. Various approaches have been developed to predict important aspects of the physical and thermodynamic properties of energetic materials including (but not limited to): crystal density, heat of formation, melting point, enthalpy of fusion and enthalpy of sublimation of an organic energetic compound. Since an organic energetic material consists of metastable molecules capable of undergoing very rapid and highly exothermic reactions, many methods have been developed to estimate the sensitivity of an energetic compound with respect to detonationcausing external stimuli such as heat, friction, impact, shock and electrostatic discharge. This book introduces these methods and demonstrates those methods which can be easily applied.

Mohammad H. Keshavarz, Malek-ashtar University of Technology, Iran; Thomas M. Klapötke, LMU Munich, Germany