Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Properties and Uses of Vegetable Oils

Edited by
  • Formatas: 306 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 09-Feb-2021
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781536192452
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 306 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 09-Feb-2021
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781536192452
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

"Vegetable oils are a group of fats derived from seeds, nuts, cereal grains, and fruits. It is important to understand that not all vegetable oils are liquid oils at ambient temperatures. Vegetable oils have enormous potential as alternatives for mineraloil in a myriad of industrial applications. Although our knowledge of the genes and biochemical pathways leading to the formation of plant oils allows for the potential to engineer a diverse array of lipid products in seed oils, this goal remains a challenge. This book identifies the prospects of vegetable oils for different applications that facilitate readers from academia, industry, and research laboratories to enhance their knowledge of utilizing vegetable oils in different industrial sectors"--
Preface; Lubrication performance of vegetable oil-based nanofluids under
different lubrication regimes; Putranjiva Roxburghii: a novel feedstock as a
bio-based lubricant with mos2 nanoparticles effect and tribological analysis;
Application of nanoparticles to vegetable oil for improved thermal,
mechanical properties; Potential health benefits of vegetable oils; Vegetable
oils as an alternate source of heat storage material; Used vegetable oil: Its
Properties, Conversion Technologies, and Challenges as a Transportation Fuel;
Biofuel and Fuel Characterization for IC Engines; Jatropha Curcas;
Experimental investigations on influence of preheating the jatropha based
straight vegetable oil through exhaust gas frame work on an IDI CI engine;
Cashew nutshell oil: a versatile by-product of cashew industry; Index.