neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Part I. Principles of Proteomics.- 1. Understanding the proteome. -
2. Extraction/fractionation techniques for proteins and peptides and Protein digestion.-
3. Primary separation: 2-D electrophoresis.-
4. Primary Separation: Chromatography.-
5. Mass spectrometry applications.- Part II. Food Applications of Proteomics.- 6. Challenges and applications of protemics for analysis of changes in early postmortem meat.-
7. Application of proteomics for analysis of protein modifications in postmortem meat.-
8. Biological markers for meat tenderness of the three main French beef breeds using 2-DE and MS approach.-
9. Dry-cured ham.-
10. Evaluation of fish quality and safety by proteomics techniques.-
11. Farmed and Wild fish.-
12. Fish Authentication.-
13. Proteomics in Milk and Milk Processing.-
14. Cheese processing.-
15. Lactic acid bacteria in fermented foods.-
16. Wine quality.-
17. Eggs.-
18. Fruits and vegetables.-
19. Wheat grain proteomics for the food industry.-
20. Proteomics and applications to food science in rice.-
21. Beer proteomics.-
22. Nutritionally relevant proteins.-
23. Relevance of Peptides Bioactivity in Foods.-
24. The role of proteomics in the discovery of marker proteins of food adulteration.-
25. Evaluation of genetically engineered crops using proteomics.-
26. Microbial proteomics for food safety.-
27. Prion biomarkers.-
28. Proteomics of filamentous fungi.