neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Preface.
Chapter 1 Emerging Technologies for Storage of Horticultural Crops: State of the Art and Recent Developments.
Chapter 2 OMICS Technologies: Promising Tools to Understand Postharvest Science of Fruits and Vegetables.
Chapter 3 Innovative Technologies in the Management of Postharvest Pest and Diseases of Important Fruits and Vegetable.
Chapter 4 Postharvest Handling of Citrus Fruit: Diseases and Disorders Control and Innovative Technologies for Fruit Shelf-Life Extension.
Chapter 5 Controlled Release Gaseous Antimicrobial Agents on the Preservation of Fresh Produce.
Chapter 6 Biofungicide Production by Solid-State Fermentation as Sustainable Biotechnology for Agroindustrial Waste Management and Fresh Crops Production.
Chapter 7 Impact of Conventional and Emerging Techniques for Detection of Foodborne Pathogens in Fruit and Vegetables.
Chapter 8 New Concepts in the Biological Control of Postharvest Diseases of Fruits and Vegetables.
Chapter 9 New Alternatives to Preserve Fresh Vegetables and Fruits from Postharvest Fungal Spoilage.- Index.