Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Role of Advanced Computation, Predictive Technologies, and Big Data Analytics in Food and Nutrition Research: Proceedings of a Workshop

  • Formatas: 128 pages
  • Išleidimo metai: 24-Apr-2024
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309715737
  • Formatas: 128 pages
  • Išleidimo metai: 24-Apr-2024
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309715737

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Artificial intelligence (AI), machine learning (ML), and deep learning (DL) are promising tools that can be used to develop algorithms to better understand and predict interactions between food- and nutrition-related data and health outcomes. Understanding that additional research is needed to identify areas where AI/ML is likely to have an impact, the National Academies Food and Nutrition Board hosted a public workshop in October 2023 to explore the future benefits and limitations of integrating big data and AI/ML tools into nutrition research. Participants also discussed issues related to diversity, equity, inclusion, bias, and privacy and the appropriate use of evidence generated from these new methods.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 Setting the Stage 3 Applications and Lessons Learned 4 Capacity Building 5 Potential Applications of AI to Large-Scale Food and Nutrition Initiatives 6 Final Discussion and Synthesis References Appendix A: Workshop Agenda Appendix B: Biographical Sketches of the Speakers and Moderators