Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Salt Plate Cookbook: Recipes for Quick, Easy, and Perfectly Seasoned Meals

3.38/5 (15 ratings by Goodreads)
Contributions by
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 03-Nov-2015
  • Leidėjas: Weldon Owen, Incorporated
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781681886886
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 03-Nov-2015
  • Leidėjas: Weldon Owen, Incorporated
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781681886886
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

 The salt plate is sourced from natural salt deposits found in the Himalayas. The dense crystalline composition adds complex flavor to all types of food. Heat it on the grill to sear seafood and meat or chill it for serving a selection of fruits, vegetables and cheeses with a hint of salt. With elegantly flavored dishes, The Salt Plate Cookbookwill amplify any meal.

You have your brand new salt plate, now what? From the Williams-Sonoma Test Kitchen comesThe Salt Plate Cookbook—your foolproof guide to working with the bestselling Salt Plate.

Start your day with a salt-fried egg with maple-sage breakfast sausage, enjoy a salt-grilled Pizza Margarita for lunch, try chicken satay and smashed potatoes with chimichurri for dinner, and top the whole day off with a salt roof sundae—all made using the salt plate. Other delicious dishes include salt-seared sea scallops, quinoa tomato and feta-stuffed portobellos, beef tartare, herb marinated vegetable skewers, and more.

For the salt plate user and home chef, there is no better resource.