Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Simply Vegetables

  • Formatas: 84 pages
  • Išleidimo metai: 31-Jul-2023
  • Leidėjas: Marshall Cavendish Cuisine
  • ISBN-13: 9789815169362
  • Formatas: 84 pages
  • Išleidimo metai: 31-Jul-2023
  • Leidėjas: Marshall Cavendish Cuisine
  • ISBN-13: 9789815169362

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

An exciting collection of innovative vegetarian recipes for anyone looking to go meat-free without compromising on taste or flavor.

Whether you’re embracing a meat-free diet for reasons of health or sustainability, or merely looking to include more fruits, vegetables, beans and legumes in your cooking, Simply Vegetables has all the recipes you’ll need to create varied and satisfying meals.

Packed with bold flavored dishes, from mains and salads to soups and snacks, this cookbook promises innovative and tasty dishes that will address your everyday needs.

Savor creative dishes such as:
  • young papaya salad
  • banana flower salad
  • bean curd soup
  • fried oyster mushrooms in sweet and sour sauce
  • corn and vegetable patties
  • Indian fried noodles
  • cauliflower briyani
  • potato and brinjal gratin

Perfect for anyone looking for exciting plant-based, meat-free recipes 

  • Dishes are innovative and incorporate Chinese, Malay, Indian, Thai and Western flavors and cooking techniques
  • With tips on varying the recipes to cater to different tastes and preferences
  • Includes a comprehensive glossary of ingredients to provide additional guidance to those new to cooking
  • Recipes are written in clear step-by-step format and are easy to follow