neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Chapter 1.COVID-19 Impacts on Supply Chain Management: An Evaluation on Food and Agriculture Sector.
Chapter 2.Effects and Impact of COVID-19 on Global Finance and Economies.
Chapter 3.The Main Concepts of the Productivity and the Effects of COVID-19 on the Agricultural and Food Sector Productivity.
Chapter 4.Food Security Concepts.
Chapter 5.How do Employees' Subjective Perceptions Affect Efficiency?.
Chapter 6.Technology Management and e-Marketing Orientation After the Pandemic.
Chapter 7.Evaluation of the Performance and Sustainability of Smes Operating in the Agriculture and Food Sector Within the Framework of the Pandemic.
Chapter 8.The Future of the Food and Agriculture Sector in terms of Green Economics and Sustainable Development.
Chapter 9.Blockchain Technology in Combating Global Epidemics in Agriculture and Food Supply Chain Perspective.
Chapter 10.Impact of COVID-19 on Marketing Communications: New Directions in the Promotional Mix.