Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Spectroscopic Properties Of Natural Flavonoids

(Visva-bharati Univ, India)
  • Formatas: 352 pages
  • Išleidimo metai: 28-Sep-2018
  • Leidėjas: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9789813275706
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 352 pages
  • Išleidimo metai: 28-Sep-2018
  • Leidėjas: World Scientific Publishing Co Pte Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9789813275706
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Brahmachari offers detailed physical characteristics and spectral data of 150 selected natural flavonoids, a group of phenolic secondary plant metabolites that are widespread in nature. He arranges the compounds according to their chemical structures in various subclasses and provides such information as natural source, molecular formula, chemical structure, UIPAC name, physical characteristics such as melting point and molecular weight, and detailed spectral data. Because he includes the actual spectral data rather than just references to it, he thinks the book will be very useful to practitioners and advanced students in organic chemistry. Annotation ©2019 Ringgold, Inc., Portland, OR (protoview.com)

This book offers physical characteristics and spectral data of 150 selected natural compounds arranged according to their chemical structures in various sub-classes. These include natural source, molecular formula, chemical structure, physical characteristics (melting point, molecular weight, and specific rotation) and detailed spectral data (UV, FT-IR, 1H-NMR, 13C-NMR, 2D-NMR, Mass) along with their assignments for each compound.