neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Preface
Introduction
1. Milk: Some Scientific Ins and Outs
2. From the Cradle of Dairying to the English Manor
3. The Rise of Drinking-Milk
4. Setting the Stage for Pasteurization
5. Pasteurization: The Game-Changing Years and Nathan Straus
6. Sour Milk, Briefly Rethought
7. Milk for the Masses: The Price to Be Paid
8. Technology in Overdrive II: The Animals
9, Technology in Overdrive II: The Milk
10. Reviving the Raw Milk Cause
11. The Future
Acknowledgments
Notes
Select Bibliography
Index