Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: True Truffle (Tuber spp.) in the World: Soil Ecology, Systematics and Biochemistry

Edited by , Edited by , Edited by
  • Formatas: PDF+DRM
  • Serija: Soil Biology 47
  • Išleidimo metai: 26-Jul-2016
  • Leidėjas: Springer International Publishing AG
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9783319314365
  • Formatas: PDF+DRM
  • Serija: Soil Biology 47
  • Išleidimo metai: 26-Jul-2016
  • Leidėjas: Springer International Publishing AG
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9783319314365

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This book focuses on the taxonomic diversity of the genus Tuber as economically important truffles. In contributions by internationally respected scientists, it examines truffle systematics, interactions with abiotic and biotic environments, strategies for spore dispersal, and molecular processes in truffles. Topics discussed include: evolutionary theories and phylogeny ofTuber species from Asia, Europe and North-America; the influence of climate on the natural distribution ofTuber species and fruiting body production, soil characteristics and vegetation in natural habitats; tools for tracing truffles in soil, host diversity, truffle inhabiting fungi and truffle-associated bacteria; and the relationships of small mammals and wild boars with truffles, as well as the smell of truffles.
This book offers a valuable reference guide for all researchers working in the fields of mycology, ecology and the soil sciences, and will also be useful for farmers and foresters interested in truffle cultivation worldwide.
 

Part I Phylogeny.- Part II The Abiotic Environment.- Part III The Biotic Environment.- Part IV Spore Dispersal.- Part V Biochemistry.