Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 27-Jan-2025
  • Leidėjas: Elsevier Science
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780443288630
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 27-Jan-2025
  • Leidėjas: Elsevier Science
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780443288630
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Unleashing the Power of Functional Foods and Novel Bioactives guides readers to understand how the physiological effects of functional foods can optimize health and aid in specific disease outcomes and prevention. The book examines the impact of functional foods on various aspects of health including, but not limited to, cardiovascular, digestive, cognitive, metabolic, bone and joint and ocular. Other sections examine functional foods can boost sports performance and manage inflammation. Finally, the book explores lesser-known bioactives derived from natural compounds and explores their potential health benefits while providing education on sustainable production methods and the safety and toxicity. - Examines the relationship between functional foods and bioactives- Explores functional foods and bioactives for specific health conditions- Offers strategies for incorporating functional foods into everyday life to optimize health and nutrition- Assesses the safety and toxicity of functional foods and nutraceuticals- Discusses sustainable production practices, including farming, labeling, and certification