Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Use Of Fungi As Food: Volume 2

  • Formatas: 112 pages
  • Išleidimo metai: 18-Jan-2018
  • Leidėjas: CRC Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781351085939
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 112 pages
  • Išleidimo metai: 18-Jan-2018
  • Leidėjas: CRC Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781351085939
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Few laymen are aware that cookbooks devoted solely to the preparation of mushrooms exist. This fact is brought to their attention and a few recipes are presented in detail. No attempt is made to exhaust the subject but as in the remainder of the book, enough is presented to give a view of the potential and the reader is directed to the relevant literature so that he can pursue the subject in greater depth if he chooses.
1. Introductiom
2. The collection and identification of Edible Wild
Mushrooms
3. Fungi as Animal Food. Mushroom Poisoning and Poisonous
Mushrooms. allucinogenic Fungi and Ethnomycology 4.The Preparation of
Mushrooms
5. Summary.