Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Clostridium Botulinum: Ecology and Control in Foods

  • Formatas: 424 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 13-Dec-2018
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781351460040
  • Formatas: 424 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 13-Dec-2018
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781351460040

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Contributors summarize worldwide data on this organism in food and the environment and the principles of its control in specific food commodities and products, including current industrial practices and problem areas. Coverage includes discussion of the strains of recognized clostridial species other than C. botulinum that have been found capable of producing neurotoxins and of causing botulism, as well as infant botulism and wound and "unclassified" botulism. Annotation copyright Book News, Inc. Portland, Or.

An in-depth resource addressing the ecology of Clostridium botulinum which affects the degree of food contamination, and its control in various foods. The text summarizes worldwide data on this organism in food and the environment and the principles of its control in specific foods and products.
PrefaceContributorsECOLOGYClostridium botulinum and Other Clostridia that Produce Botulinum Neurotoxin Charles L. HathewayClostridium botulinum in the Environment Karen L. DoddsClostridium botulinum in Foods Karen L. DoddsEpidemiology of Human Foodborne Botulism Andreas H. W. HauschildWorldwide Incidence and Ecology of Infant Botulism Karen L. DoddsCONTROL OF CWSTRIDIUM BOTULINUM IN FOODSPrinciples of Control Jungho Kim and Peggy M. FoegedingControl in Meat and Meat Products Friedrich-Karl Lucke and Terry A. RobertsControl in Fishery Products Mel W. EklundControl in Fruits and Vegetables S. H. W. NotermansControl in Dairy Products David L. Collins-Thompson and Diane S. WoodPotential Hazards Associated with REPFEDS Barbara M. Lund and S. H. W. NotermansHazards from Northern Native Foods Robert B. WainwrightDestruction of Botulinum Toxins in Food and Water Lynn S. SiegelPredictive Modeling David A. Baker and Constantin GenigeorgisIndex
Hauschild\,