Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Medicinal Plants: Antioxidant Properties, Traditional Uses and Conservation Strategies

  • Formatas: 297 pages
  • Išleidimo metai: 01-Nov-2013
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781629482200
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 297 pages
  • Išleidimo metai: 01-Nov-2013
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781629482200
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Nowadays, natural products and in particular medicinal plants, play an important role in human health and therapeutics. Across the world, several different cultures employ medicinal plants for the treatment of a wide range of pathological conditions. In this book, we address the antioxidant properties of several medicinal plants, as well as their traditional uses and conservation strategies. This is, without a doubt, a wonderful opportunity to have a closer insight into the chemistry, biological properties, conservation and traditional use of medicinal plants used around the world.
Preface vii
Chapter 1 Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Medicinal Plants: A Review
1(40)
Sandra C. Gouveia
Vitor Spinola
Paula C. Castilho
Chapter 2 Potential Antioxidant Benefits of Commonly Used Fruits and Vegetables around the World
41(50)
Lourdes Rodriguez-Fragoso
Ulises Osuna-Martinez
Ana Isabel Gonzaga-Morales
Jorge Reyes-Esparza
Chapter 3 Hydroponic Production of Medicinal Plants
91(26)
Rita Maggini
Claudia Kiferle
Alberto Pardossi
Chapter 4 Flavonoids as Antioxidant Therapy for Metabolic Disorders
117(26)
B. S. Lakshmi
K. N. Sangeetha
K. Shilpa
Chapter 5 Use of Antioxidants to Control Obesity and Promote Weight Loss
143(22)
Vandana Gulati
Pankaj Gulati
Enzo A. Palombo
Chapter 6 Application of Antioxidant Plants as Anti-Hemolytic Agents
165(18)
Joao C. Fernandes
David M. Pereira
Chapter 7 Health Attributes, Antioxidant Properties and Phytochemical Composition of Traditional Medicinal Plants from Eastern Anatolia
183(44)
Izabela Konczak
Abdullah Dalar
Konrad A. Konczak-Islam
Chapter 8 Hetherotheca inuloides (Mexican Arnica) a Potent Antioxidant Effect as Neuro and Hepato-Protective
227(16)
Liliana Carmona-Aparicio
Noemi Cardenas-Rodriguez
Bernardino Huerta-Gertrudis
Jose Luis Rodriguez-Chavez
Elvia Coballase-Urrutia
Chapter 9 Meconopsis: Traditional Uses, Chemistry and Pharmacology
243(16)
Haifeng Wu
Xiaopo Zhang
Yan Zhou
Xiaofeng Zhang
Yao Li
Jingyi Zhang
Lisheng Ding
Junshan Yang
Xudong Xu
Chapter 10 A Case Study of Indigenous Medicinal Plants: Antioxidant Properties, Traditional Uses and Conservation Strategies
259(8)
Henry Lowe
Joseph Bryant
Index 267