Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Plants as a Source of Natural Antioxidants

Contributions by (Fragrance ), Contributions by (Cairo University, Egypt), Contributions by (Ahmadu Bello University, Nigeria), Contributions by (The University of Hong Kong, Hong Kong), Contributions by , Edited by (Banaras Hindu University, India), Contributions by , Contributions by , Contributions by (Chosun University, South Korea), Contributions by (Universidade Federal de Juiz de Fora, Brasil)
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 18-Dec-2014
  • Leidėjas: CABI Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781789244366
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 18-Dec-2014
  • Leidėjas: CABI Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781789244366
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

A comprehensive overview of both traditional and current knowledge on the health effects of plant based antioxidants, this book reviews medicinal and aromatic plants from around the world. It covers the different sources of antioxidants including essential oils, algae and marine microorganisms, as well as the role of abiotic and biotic stresses, endophytes, transgenic approaches in scavenging ROS and antioxidant plants used in different therapeutic systems.
Preface
1. Plants of Indian Traditional Medicine with Antioxidant Activity
2. Natural Antioxidants from Traditional Chinese Medicinal Plants
3. Review of the Antioxidant Potential of African Medicinal and Food Plants
4. Antioxidant Plants from Brazil
5. Antioxidant Characteristics of Korean Edible Wild Plants
6. Algae as a Natural Source of Antioxidant Active Compounds
7. Antioxidant Potential of Marine Microorganisms: A Review
8. Biotechnologies for Increasing Antioxidant Production from Plants
9. Plant-derived Antioxidants as Food Additives
10. Biochemical Activity and Therapeutic Role of Antioxidants in Plants and Humans
11. Pharmacology of Medicinal Plants with Antioxidant Activity
12. Endophytic Fungal Associations of Plants and Antioxidant Compounds
13. Mycorrhizal Symbiosis in the Formation of Antioxidant Compounds
14. Role of Mushrooms as a Reservoir of Potentially Active Natural Antioxidants: An Overview