Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Trace Minerals in Foods

Kitos knygos pagal šią temą:
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protocols for experimental programs; detail the myriad interrelationships among foods and food customs; focus on radioisotope and stableisotope techniques; and define problems in trace element nutrition from a "global" perspective. Annotation copyright Book News, Inc. Portland, Or.
Preface -- Contributors --
1. Problems in Mineral Nutrition: A Global Perspective -- John G. Reinhold --
2. Minerals: Their Chemistry and Fate in Food -- Fergus M. Clydesdale --
3. Calcium, Phosphorus, and Fluoride -- Herta Spencer and Lois Kramer --
4. Magnesium -- Ruth Schwartz --
5. Iron -- Donald B. Thompson --
6. Zinc -- Kenneth T. Smith --
7. Chromium -- Richard A. Anderson --
8. Iodine 249 -- Jean A. T. Pennington --
9. Tin and Aluminum -- Janet L. Greger --
10. Selenium -- April C. Mason --
11. The Ultratrace Elements -- Forrest H. Nielsen --
12. Isotopic Tracer Methodology: Potential in Mineral Nutrition -- Connie Weaver -- Index.